RUOJA DESIGN

Massasta poikkeavat korut ja käsityötuotteet.

Tarina

Ruoja Design syntyi puhtaasta tekemisen ilosta. Täällä puuhataan koruja, käsityötuotteita ja taideteoksia kulloisenkin innostuksen mukaan oppimisen, kokeilun ja huvin vuoksi. Parasta kuitenkin on, jos valmistuneet tuotteet tai teokset ilahduttavat jotakuta toistakin vaikkapa lahjana tai omaksi iloksi hankittuna!

Monet tuotteista ovat yksittäiskappaleita ja uniikkeja. Sarjatuotantoon ei ole tällä hetkellä mahdollisuuksia. Jokainen siis tehdään käsityönä, useimmiten alusta loppuun. Jotain pienoissähkötyökaluja käytetään toki..

Tilaamasi tuote on siis valmistettu innolla ja sydämellä, hyvin todennäköisesti kotimaista raskaampaa metallimusiikkia kuunnellen. Haluan ajatella, että tekemisen tuottama ilo ja hyvä mieli jotenkin sitoutuisi tekeleeseen, ja kulkeutuisi mukana käyttäjälle saakka.

Meistä

Niina

Tuotantotyöntekijä

Ruoja Designin taustajoukoissa vaikuttavat tuotantotyöntekijän lisäksi labradorinnoutajat Ruoja ja Riesa. Tuotteet siis hyvin todennäköisesti ovat kosketuksissa eläinpölyyn ja/tai koirankarvaan jo valmistusvaiheessa. Eikä hyvinvointipäälliköiden karvaterveisiltä oikein voi lähetyksessäkään täysin välttyä.

Karvaisen henkilöstön kuulumisia voit seurata TikTokissa etsimällä käyttäjänimeä @ruojaantero

Ruoja Design

Y-tunnus 3182136-2

Savolaista disainia. Kuopiosta.

Kirjetoimitukset lähetetään vuorokauden kuluessa tuotteen valmistumisesta. Pakettilähetykset viedään postin huostaan kauppareissujen yhteydessä n. kaksi kertaa viikossa.

Täällä ollaan

Kurkimäki, Kuopio

Maksutavat

Klarna lasku, PayPal ja luottokortit. Powered by Stripe.